Bonusi i promocije

Besplatne sportske kladionice i bonusi postali su neizostavan dio otvaranja računa na internetskim kladionicama. Kladionice nude atraktivne besplatne oklade i bonuse za privlačenje novih igrača. Svakako vrijedi pronaći nnajbolje bonuse kladionica ili besplatne oklade i pametno ih koristite jer mogu dati značajan doprinos za profitabilnu igru.Pripremili smo popis najboljih i najažurnijih bonusa za klađenje u ovom trenutku u preporučenim kladionicama na internetu. Najčešće besplatne oklade i bonusi su bonusi dobrodošlice (depozit i polog za meč), bonusi bez depozita i bonusi za ponovno učitavanje.

Novi 22bet bonus

Na 22bet, novi igrači dobijaju 100% bonus dobrodošlice  u iznosu od najviše 122 eura . Bonus će se pripisati odmah nakon prvog pologa. Minimalni depozit za bonus je  1 euro a maksimalni je 100 evra Dakle  22bet  morate položiti samo jedan euro da biste primili bonus  Nakon toga kladionica udvostručuje prvi depozit. Maksimalni mogući bonus iznosi 122 eura….

200 EUR bonusa svim korisnicima Bet-at-home

BONUS DOBRODOŠLICE 50% bonus do 200€ Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Bet at home je jedna od najpoznatijih svjetskih online kladionica, vrlo popularna i kod nas . Ova austrijska kladionica osnovana je još 1999. godine i najviše je…

Bonusi i promocije 10bet kladionice

Bliži se veliki derbi Premier League u kome ce se sukobiti žestoki rivali iz grada Manchestera , Man City v Man Utd, ocekuju nas vrhunski sportski doživljaji Lige prvaka i Europa lige dok se krecemo prema kraju grupne faze svakog natjecanja, i medjunarodne utakmice za…

 

Često postavljana pitanja o bonusima

Što su besplatne oklade i bonusi?

Najčešći bonusi na klađenje dobrodošlice koje primate prilikom upisa ili. registracija novog korisničkog računa u sportskoj knjizi. Na prvi depozit internetska kladionica (obično) vam dodjeljuje 100% bonusa, najčešće u iznosu od 100 do 500 EUR.

Što su bonusi bez depozita?

Bonusi bez depozita promotivne su ponude za klađenje u kojima možete igrati s pravim novcem bez uplate pologa. Neke sportske kladionice ne nude bonuse bez depozita kako bi privukle igrače da igraju.

Što su bonusi na depozit?

Bonus dobrodošlice, koji dobivate prilikom upisa ili. registracija novog korisničkog računa u online kladionici, a pri prvoj uplati kladionica će vam dodijeliti bonus u istom iznosu kao i vaš polog.

Što su fee play bonusi?

Igrajte s pravim novcem besplatno kako biste mogli isprobati određenu kladionicu. Igrač ima neko vrijeme ili ograničen broj mogućnosti za klađenje s besplatnim novcem. Sav dobitak koji igrač osvoji uplaćuje se na njegov račun za klađenje.

Što su reload bonusi?

Ovu vrstu bonusa obično dobivate određenim danima, gdje za dodatni depozit primate npr. 100% bonusa do 100 EUR.