Savršen sistem za kladjenje?

Savršen sistem za kladjenje – istina ili zabluda?

Pretpostavljam da ste vec culi ogroman broj legendi o ljudima koji su izmislili neke svoje sisteme, i kako oni ne mogu da izgube, i mogu cak da žive od kladjenja. Naravno, to su legende, i daleko su od istine. Ako je tako kako se dešava da iz godine u godinu imamo sve više kladionica. Naravno sve bi se zatvorile da ne zaracuju.
Pošto industrija koja se bavi kladjenjem postaje sve veca i veca prosto je neverovatno da je moguce prevariti ih i živeti od kladjenja. Kladionice žive od velikog broja malih igraca koji svoj dobitak skoro nikada ne potroše van kladionice vec najcešce izgube i više od toga.
Ipak postoje i igraci koji pokušavaju raznim sistemima da nadmudre kladionice. Važno je reci da ne postoji sistem koji bi Vam garantovao siguran profit i svaki sistem bez obzira koliko je dobar može propasti. Ali postoje i neki sitemi koji funkcionisu kod odrecenog broja ljudi. Evo jednog od njih .

Sistem za kladjenje: Martingal

Martingal je najpoznatiji kladionicarski sistem uopšte. Nije poenta pogoditi pobednika vec ulog. Cela prica je odabrati pravi ulog. Sistem ne samo da funkcioniše u klacenju vec i u kazinima. U stvari sistem je i napravljen za rulete u kazinima, i najlakše se primenjuje na crna crvena polja.
Naravno zapamtite da postoji veliki rizik da ceo sistem jednostavno zakaže.

50% do 200€ Bonus Dobrodošlice

Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Registrirajte se, izvršite prvu uplatu bilo koj...

U cemu je stvar?

Suština je u sledecem: Uvecajte duplo ulog kada izgubite. Pocnite iz pocetka kada pobedite.
Na primer: Krenimo sa 10€. Stavite uplatu na neki ishod koji ima kvotu 2.00. Ukoliko izgubite uložite 20€ na ishod sa kvotom 2.00. Ukoliko ponovo budete neuspešni sledeca uplata je 40€naravno na kvotu 2.00. Ako pogodite osvojili ste 40€ * 2.00 = 80€ a ukupno ste uplatili 40€ + 20€ + 10€ = 70€. Znaci profit je 10€ tj. profit je jednak prvom ulogu.
Sjajno,zar nec Problem je samo što uplata raste vrtoglavo brzo, pa ako krene kako ne treba, vrlo lako možete igubiti sav novac. Ukoliko izgubite 5 puta, šesta uplata bi trebalo biti 320€ to je 32 puta više nego pocetni ulog.
Martingejl je idealan sistem kada bismo imali neogranicenu kolicinu novca na racunu, i ako naša online kladionica nema ogranicenja po pitanju uplate. Nažalost, nije sve tako lepo u stvarnosti, zato budite vrlo oprezni ako budete u prilici da koristite Matingejl.
Naravno postoje i razlicite varijacije ovog sistema i razna prilagocavanja . Pošto ulog raste prebrzo moguce je usporiti njegov rast izborom vecih kvota, kao na primer poluvreme/kraj X/X na primer, ili 1:1 tacan rezultat. Ukoliko koristite vece kvote,onda nije potrebno udvostrucavati uplatu svaki sledeci put, vec možete jednostavno izracunati uplatu koja ce Vam doneti profit. Naravno, pošto su kvote vece ishod se teže pogaca nego kada su kvote oko 2.00 ali vaš neuspešan niz može biti duži.

100% maksimalno do €25

Bet365 Bonus Dobrodošlice u platite vaš prvi depozit, koji ne može biti manji od 5 evra, Bet365 vam daje 100% iznos u bon...