Paysafecrd u Hrvatskoj – Uplata

Paysafe kartica je kartica koja se kupi, kao i kartica za mobitel..Paysafecard može služiti samo za uplate. Trenutno se mogu kupiti samo u zemljama EU i Svajcarskoj na kioscima, benzinskim pumpama itd, ali se mogu upotrebljavati iz bilo koje zemlje. Paysafe kartice podrzavaju uglavnom sve online kladionice,online poker,kazina itd.Kada kupite paysafe kartice, otkrijete sakriveni pin od 16 znamenki koji cete upisati kod internet kladionice. Paysafe kartice postoje u vrijednostima od 10, 25, 50 ili 100 eura. Uplata je instantna. Od skoro paysafecard je poceo i sa prodajom u Hrvatskoj.Najblize prodajno mjesto u Hrvatskoj mozete naci na ovom linku.

https://www.paysafecard.com/hr/

Kako uplatiti novac na online kladionicu pomocu Paysafecarda?

Uplatu na online kladionicu vrsite klikom na UPLATA ako je kladionica na hrvatskom ili srpskom,ako je na engleskom DEPOSIT,CASHIER i slicno te izaberete metod uplate “paysafecard”
Ne morate uplatiti cjelokupan iznos,mozet uplatiti kolio zelite.Ako je kartica recimo od 50 eura mozete uplatiti samo 25 eura a ostatak uplatiti na drugoj kladiionici,kazinu,pokeru itd.Sto znaci iznos od 50 mozete uplacivati vise puta u iznosima kojim zelite.Uplate su instantne sto znaci da vam je novac odmah na vasem kladionicarskom racunu i mozete poceti sa kladenjem.

Paysafecard sluzi samo za uplate na online kladionice a isplate na Paysafecard nisu moguce.

50% do 200€ Bonus Dobrodošlice

Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Registrirajte se, izvršite prvu uplatu bilo koj...