Sta kladionice imaju u ponudi?

Sta kladionice imaju u ponudi?

Uobicajeno pitanje je “Gde se mogu kladiti na Norvešku II ligu” ili “Koja kladionica ima rukomet u ponudi?”. Kako je ova grana industrije sve vesa ovakva pitanja ce biti sve reca. Kladionice samalim brojem meceva u ponudi ce sigurno propasti. Kladionicari se klade na sve i svašta tako da je sve veci broj liga, me?eva i stvari i van sveta sporta u ponudi.

Fudbal

Sve kladionice imaju u ponudi važnije Evropske lige. Nismo naišli na kladionicu koja ima manje od 15 liga u ponudi. Engleska, Škotska, Španska, Nemačka, Italijanska Liga su sigurno prisutne kao i uglavnom sve zapadnoevropske lige. Kada otvarate nalog u kladionici verovatno ce Vas zanimati inešto više od pomenutih liga. Neke kladionice nemaju istočnoevropske lige(Ruska, Poljska, slovačka, …) kao i druge lige skandinavskih zemalja. Skandinavske lige su veoma specifične jer se igraju u toku leta i jedino na njih se tada možete kalditi . U najmanju ruku trebalo bi imati mogu?nost da se opkladite na primer na Italijansku Seriju B ili Englesku konferenciju.Ukoliko nema toga u ponudi potražite drugu kladionicu.
Kada se kladite nafudbal obratite pažnju na uobičajene greške. Najpre, pogledajte tradiciju. To je veoma važno u nekim ligama. Neki timovi jednostavno ne mogu da izgube pojedine mečeve. Takođe, klonite se derbi mečeva. Iako mislite daje Liverpul za klasu bolji od Evertona, morate uzeti u obzir da su to gradski rivali, i da ce igraci na terenu ucinite sve kako ne bi izgubili ovaj mec. Najcešce su i kvote vece za ove meceve.
Takodje obratite pažnju na tabelu posebno ako se bliži kraj prvenstva.Motivaija je ponekad presudna stvar a to odredjuje pozicija na tabeli. Ne retko ćete videti kako tim sa dna tabele porazi o nogu ekipu sa vrha.Najčešće je pametno izbegavati mečeve prvog i poslednjeg na tabeli.

Takođe obratite pažnju na atmosferu na stadionima i podršku navijača koju klub ima. Ovo se posebno odnosi na mečeve u Evro takmičenjima. Ponekad navijači naprave takvu atmosferu da domaći tim često odigra i preko svojih kvaliteta i dobije mnogo jači tim, pogotovo ukoliko predstoji i revanš meč.

50% do 200€ Bonus Dobrodošlice

Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Registrirajte se, izvršite prvu uplatu bilo koj...

Košarka

Kako je NBA najpopularnija i najjača košarkaška liga na svetu teško ćete naći nešto drugo za klađenje. NCAA je dosta popularna u Američkim kladionicama maa ćete teško naći Evropske lige. Budite pažljivi prilkom klađenja na NBA ekipe.Najčešće sve ekipe zavise od jednog dva ključna igrača i ukoliko je neko od njih kažnjen ili povređen to znatno umanjuje šansu neke ekipe da pobedi. U evropskim ligama domaći teren je znatno veća prednost nego u NBA zbog samog načina navijanja.

Tenis

Sve kladionice imaju ATP i WTA mečeve u ponudi. Ipak budite pažljivi sa tenisom
Pre svega, tenis se igra gotovo tokom cele godine imnogi igrači će izgubiti na nekom turnitu kako bi stigli na sledeći… Pogledajte učinak nekog tenisera u odnosu na prošlu godinu ili je već u izvalčenju parova na turniru na drugom kontinentu.
Postoje indicije da su pojedini mečevi namešteni – tenis je ipak individualan sport veoma je teško bilo šta dokazati. ATP ima dogovor sa pojedinim kaldionicama kako bi ih obaveštavali o ogromnim uplatama na pojedine mečeve. Novine nisu objavile imena ali se radi o teniserima iz prvih vrha.
Takođe izbegavajte klađenje u prvom kolu teniskih turnira. na primer česta je pojava dapojedini slabiji igra?i izgube nadu da će zabeležiti bolji uspeh kada im se na putu nadje neki izraziti favorit za osvajanje turnira.

Ostali sportovi – Odbojka, Rukomet, …

Neke kladionice imaju kompletnu ponudu iz ovih sportova li to nije najčešće slušaj. Možete očekivati u ponudi ove sportove kada je neki veliki događaj u pitanju kao na primer Svetsko prvenstvo ili Olimpijske igre.

Boks, NFL, NHL …

Ovi sportovi su ponudi u Američkim kaldionicama poput fudbala u Evropskim. Ukoliko ste njihov ljubitelj Američke kladionice su pravo mesto za Vas.

100% maksimalno do €25

Bet365 Bonus Dobrodošlice u platite vaš prvi depozit, koji ne može biti manji od 5 evra, Bet365 vam daje 100% iznos u bon...