Neteller za brze uplate i isplate

Neteller omogucuje svojim korisnicima uplate i isplate kod gotovo svih internet kladionica,kazina,pokera,bingo itd.

Neteller je isti servis za placanje na internetu kao paypal ili skrill monybookers samo sto ovde dobijate mastercard karticu vezanu za racun.Od skoro su uvrstili Srbiju i Hrvatsku kao i Bosnu i hecegovinu u listu za izdavanje mastercard kartice koja je vezana za neteller racun.Od ranije su to mogli Slovenija i Crna Gora.Gradjani BIH nemogu dobiti Skrill Mastercard karticu tako da je Neteller daleko bolja opcija.

Otvaranje Neteller racuna

Kliknite ovde i besplatno otvorite Netteler racun

Otvaranje Neteller racuna je sasvim jednostavno.Na Neteller sajtu kliknete SIGN UP i ispunite formular.Podaci koje upisujete moraju biti tacni,narocito obratite paznju na 3 pitanja koja morate zapamtiti i zapisati.Nakon sto ste se registrovali mozete se ulogovati na vas Neteller racun.U ljevom gornjem uglu ce stajati vase ime i pored da je racun ne verifikovan.Da bi mogli zatraziti karticu morate verifikovati Neteller racun.Proces verifikacije u 2 koraka bice prikazan na vasem Neteller racunu.

50% do 200€ Bonus Dobrodošlice

Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Registrirajte se, izvršite prvu uplatu bilo koj...

Postupak verfikacije je promjenjen , sada je dovoljno uraditi uplodad uslikanog ili skeniranog dokumenata.Bilo koji dokument sa slikom ,licna karta- osobna iskaznica ili pasos-putovnica,vozacka dozvola.Znaci kliknitee na providie identity documents unutar neteller racuna i tu se uradi uplodad dokumenta.I nakon nekoliko sati dobijete potvrdu da je racun verifikovan.

1 korak je salnje dokumenata,potrebno je poslati skeniranu,ili uslikanu osobnu-licnu kartu i jedan racun od struje,ili telefona,vodovoda,izvod iz banke bilo sta na cemu ce biti vase ime i vasa adresa.Dokumente posaljete na email koju vam je neteller naznacio,nakon par sati dobicete potvrdu da je prvi korak verifikacije zavrsen i to ce biti prikazano na vasem Neteller racunu.

2 korak je Telefonski poziv.Nakon sto ste zatrazili poziv,nakon sat ili vise nazvace vas netteler podrska.Imaju podsrku za sprpski i hrvatski jezik.Postavice vam par kratkih pitanja.Ime,datum rodjenja i trazice odgovore na ona tri tajna pitanja sa registracije.Nakon kratkog razgovora vas racun je verikiovan i sad mozete besplatno zatraziti njihovu karticu.

Nakon sto ste zatrazili karticu,kartica ce biti poslana u roku 21 dan.Proces izdvanja kartice mozete pratiti na NetelLer racunu.Kad kartica bude poslana na NetelLer racunu pojavice se obavjestenje i mjesto gde cete aktivirati vasu karticu.

Kartica obicno stigne kroz 10-15 dana od dana kad je poslana a posle nekoliko dana u posebnom pismu dodje i PIN kod.

Kad dobijete karticu morate je aktivirati tako sto ukucate broj kartice.Kartica je posle toga momentalno aktivna i moze se koristiti. Kartica je vezana za racun i mozete potrositi onoliko novca koliko imate na NetelLer racunu.Mozete podici novac na bankomatu,mozete kupovati bilo gde i kupovati na internetu.Provizija za podizanje na bankomatu je 4 eura a kupovina je bez provizije.NetelLer naplacuje proviziju od 2,95% za mjenjanje.Sto zanaci ako vam je racun u eurima a podizete novac ili kupujete u drugoj valuti bice vam naplacena nahnada mjenjanja 2,95%.Ako vam je valuta euro i podizete euro nema provizije za mjenjanje samo standardna 4 eura za podizanje,kupovina je isto bez provizije.Dnevni limit za podizanje novca na bankomatu je 750eura.Sto znaci da ce te u toku jednog dana moci samo podici najvise 750 eura.Limit za kupovinu je dosta visi i on iznosi 2250 dnevno.Sto znaci da cete dnevno moci potrositi 2250 eura.

Otvaranje Neteller racuna

Kliknite ovde i besplatno otvorite Netteler racun

Koliko Netteler naplacuje koristenje netteler usluga?
 • Registracija: besplatno
 • Izdavanje Net+ Prepaid MasterCard kartice: besplatno
 • Uplata novca iz banke na Neteller racun : Ovisni o banci
 • Uplata novca putem kartica na Neteller racun : 1,75%
 • Uplata novca putem Paysafecarda na Neteller racun : Besplatno
 • Uplata novca putem Nettelera na racun online kladionica : Besplatno%
 • Uplata novca sa online kladionica na Netteler racun : Besplatno
 • Podizanje novca na bankomatu karticom : 4 eura
Što sve pruža Neteller racun?
 • Uplacivanje novca na Neteller racun
 • Isplacivanje novca s Neteller racuna
 • Slanje novca s Neteller racuna na drugi Neteller racun
 • Uplacivanje i isplacivanje novca na Internet kladionice, inetrnet casina i poker sobe
 • Plcanje na intenetu s Neteller racuna
 • Placanje raznih roba i usluga s njihovom karticom te mogucnost podizanja gotovine s ATM-ovih bankomata širom svijeta.
Koje opcije za punjenje Neteller racuna?
 • Kreditne kartice
 • Debitne kartice
 • Bankovna doznaka
 • Paysafecard

Otvaranje Neteller racuna

Kliknite ovde i besplatno otvorite Netteler racun

100% maksimalno do €25

Bet365 Bonus Dobrodošlice u platite vaš prvi depozit, koji ne može biti manji od 5 evra, Bet365 vam daje 100% iznos u bon...