Kako započeti online klađenje?

Kako se kladiti online?

Online kladjenje je preraslo u veliku industriju u svetu. Online kladionice Vam mogu uštedeti mnogo vremena i truda, jer više nije potrebno da idete do lokalne kladionice i cekate u redu kako biste se opkladili. Sada možete online uplatiti tiket u bilo koje doba dana i noci ne napuštajuci svoju sobu. Šta je potrebno za online kladjenje?

1.Kladionica od poverenja!

Potrebno je odabrati jednu ili više kladionica od poverenja. Pogledajte nasu listu kladionica koja ce vam pomoci u izboru prave kladionice.
Kako biste bili što uspešniji u online kladjenju potrebno je daodaberete nekoliko kladionica u kojima cete otvoriti naloge. Na taj nacin cete moci da u zavisnosti od konkretnih kvota i dogadjaja koje razlicite kladionice imaju u ponudi izaberete onu pravu. Pregled online kladionica od poverenja na našem sajtu može Vam biti od pomoci. Takodje, bilo bi poželjno procitati pravila svake kladionice na njihovom sajtu kako biste se uvjerili da Vam odgovaraju i na taj nacin izbegnete sve moguce probleme. Naša prva preporuka je online kladionica Bet365

2. Otvaranje naloga

Da biste mogli da razmišljate o svojoj prvoj uplati, potrebno je pre toga otvoriti nalog u online kladionici. Na sajtu svake kladionice bez problema cete pronci opciju REGISTER ili OPEN ACCOUNT. Posle prijavljivanja i ostavljanja licnih podataka dobicete korisnicko ime i lozinku cime ce proces registracije biti okoncan. Kladionice ce Vam najcešce ostaviti mogucnost da izaberete kombinaciju korisnickog imena i lozinke. Najbolje je da ove podatke negde zapišete kako bi Vam uvek bili pri ruci, pogotovo ako izbor korisnickog imena i lozinke nije na Vama.

50% do 200€ Bonus Dobrodošlice

Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Registrirajte se, izvršite prvu uplatu bilo koj...

3. Depozit

Da biste napravili prvu uplatu potrebno je da imate na Vašem nalogu nešto novca, zato je sledeci korak uplata depozita na nalog u kladionici. Sve kladionice nude vrlo razlicite nacine uplate depozita . Kreditne kartice, cekovi i transfer preko banaka,Skrill,Netteler kao mogucu opciju. Uplatu kreditnom karticom ,Skrillom ili Nettelerom je najbrže i najlakše realizovati, jer je novac za par sekundi na Vašem nalogu, i bicete u mogucnosti odmah da napravite prvu uplatu.Depozit cekom i transfer preko banaka traje nešto duže i najcešce cete cekati par dana do mogucnosti prve uplate.
Skoro sve kladionice nude nekakvu vrstu bonusa, koji ce dodati na Vaš nalog nakon prvog depozita. Pogledajte aktuelne promocije i bonus ponude razlicitih kladionica.

4. Uplata

Kada prebacite novac konacno ste u poziciji da napravite prvu opkladu. Posle izbora online kladionice, što Vam može oduzeti nešto vremena, sledeca dva koraka ne bi trebalo da traju duže od par minuta. Svaka online kladionica ima specifican sajt, ali sigurno cete se snaci da napravite uplatu.Sledece što može biti problem su razliciti oblici kvota koje kladionice koriste. (Pogledajte koje vrste kvota postoje). Pri izboru online kladionice to je još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju. Potrebno je da oblik kvota bude razumljiv. Kvote prihvatljive za igrace sa ovih prostora su decimalne ili evropske kako ih nazivaju. Važna stvar prilikom uplate opklade je da obratite pažnju da li je iznos koji se traži da unesete prilikom uplate iznos koji rizikujete ili iznos koji želite da dobijete. Zbog toga je poželjno detaljno prociti pravila za svaku kladionicu pojedinacno.

5. Korisnicka podrška

Ukoliko imate bilo kakvih problema pri korišcenju sajta, ili sa uplatom,ili ne razumete bilo šta što je u vezi sa odabranom kladionicom, ne oklevajte da se mailom ili bilo kako obratite korisnickom servisu. Korisnicki servisi postoje kako bi Vam bili na usluzi, i kako ne bi došlo do vecih nesporazuma.

6. Isplata sa vašeg naloga

Ukoliko ste imali dovoljno srece (ili znanja) došlo je vreme da napravite isplatu. Kako? Najuobicajniji nacini za isplatu su, kao i kod depozita, kreditne kartice,cekovi i transferi preko banaka,Skrill MoneyBookers ili netteler.

Netteler

Netteler je e-banka popuot paypala ili Skrill monneybookersa.Reguliran i licenciran je od strane vlade Velike Britanije tako da je novac kod netellera siguran kao u bilo kojoj drugoj banci.Princip rada je slican.Vecinu opcija koje koristite na Paypalu ili skrill monneybookersu vrjedi i na Netelleru i obratno .

Neteller vam omogucava prijenose novaca izmedu vašeg Neteller racuna i vecine kladionica,poker soba,kasina.

Uplatiti možete sa svim poznatijim kreditnim karticama, prijatelj vam može takoder prebaciti iznos koji želite , debitnim karticama i ostalim nacinima.

Možete obavljati prijenose i izmedu dva Neteller racuna sa minimalnim naknadama, uplate su gotovo trenutacne pa i tu opet vežemo veliku slicnost sa MB servisom.

Registracija je besplatna,posle registracije potrebno je proci proces verifikacije,tako sto se unutar neteller racuna uradi uplodad sa skeniranim dokumentima,osobnom_licnom kartom,pasosem,vozackom itd.

Ono sto netteler cini privlacnijim od skrill moneybookersa je to sto za razliku od SKrilaa koji plasticnu mastercard karticu daje samo gradjanima EU,netteler salje ATM mastercard i gradjanima Srbije,Hrvatske,Makedonije,CG i BIH..Sa platicnom Atm Mastercard moguce je podici novac na bilo kom bankomatu sirom svijeta i placati sirom planete.Nettelerova Mastercard je vezana za netteler racun.Kartica ce van na kucnu adresu stici za 15 dana od dana kad je zatraziti a posle 7 dana stize i PIN kod.

100% maksimalno do €25

Bet365 Bonus Dobrodošlice u platite vaš prvi depozit, koji ne može biti manji od 5 evra, Bet365 vam daje 100% iznos u bon...