18 ratings
Kladi se Kladi se
Bonus

100% bonus do 122€

22bet kladionica

Kladionica 22bet jedna je od najbrže rastućih kladioniva na tržištu danas. To je relativno novi pružatelj usluga online klađenja sa sjedištem u Rusiji, iako je trenutno sa sjedištem na Cipru tu je i je osnovana 2007.

Međutim, 22bet je svoje usluge proširio na mnoge zemlje diljem Europe. Značajna prekretnica bila je 2017. godina, kada je počela s radom na internetu . Nadalje, 2018. godina postala je posebno važna u za o22bet kladionicu. U to je vrijeme brend 22bet dobila dozvolu za rad na sreću u Velikoj Britaniji. To joj je omogućilo daljnji razvoj poslovanja.

Aktivni kladitelji i igrači stoje iza rada kladionice . Može se reći da će njegov trenutni oblik oduševiti profesionalne kladitelje i one kojima je klađenje (uglavnom sport) hobi. Trenutno se 22bet zajednica sastoji od približno 400.000 igrača.

2BET BONUS 122 € – PRIJAVA

Sigurnost i licence pružatelja usluga
Marka 22bet službeno stoji iza Marikit Holdings Ltd. Stručnjaci u pozadini gaming biznisa već znaju da isto ime treba tražiti još jedna poznata kladionica – 1xbet. Stoga se može reći da iza brenda 22bet postoji stabilna pozadina s određenom tradicijom.

Operativnu dozvolu za ovog pružatelja usluga posebno je dodijelila država Curacao. Kao i mnoge druge, kladionica 22bet posjeduje Curacao eGaming licencu. No, sama kladionica to dosad nigdje službeno nije spomenula, što je, naravno, u nekima izazvalo sumnju.

Međutim, u pregledu se ovaj pružatelj usluga, bez obzira na tu činjenicu, uvijek nazivao poštovanim i ozbiljnim. Danas na samoj web stranici izričito stoji da je kladionica licencirana u Curacau. Osjetljivi osobni podaci i vaši resursi trebali bi biti sigurni kod ovog pružatelja usluga i ne biste trebali imati problema tijekom igre.

Prijenos svih informacija šifriran je pomoću 256-bitnog šifriranja sloja sigurnih utičnica (SSL). Arhitekturu kasina provjerile su i testirale vlasti iz GLI UK -a. Kladionica 22bet stoga se smatra pouzdanom i sigurnom.

Web sučelje i jezične verzije

U nekim je recenzijama web sučelje opisano kao pomalo zbunjujuće. To je uglavnom zbog velikog broja funkcija. Da biste dobili opsežan pregled sporta, morate dublje kliknuti na strukturu stranice.

Također, dizajn web stranice nije ocijenjen baš pozitivno. Boje su prilično ekstravagantne, jake i mnogi se korisnici žale da ih dizajn ometa. Prijatnost korisnika i intuitivnost web stranice stoga su među nešto slabijim aspektima kladionice 22bet.

Međutim, veliki broj jezičnih mutacija olakšat će vam orijentaciju, zahvaljujući čemu ne biste trebali patiti od jezične barijere na webu. Web stranica je prevedena na više od 50 jezika. Postoji velika vjerojatnost da se vaš maternji jezik nalazi na popisu dostupnih verzija.

Kako se registrirati za 22bet

Registracija je vrlo jednostavna i traje samo nekoliko minuta. Naglasak se mora staviti prvenstveno na istinitost i točnost podataka koje unosite.

U sklopu takozvane potpune registracije unijet ćete svoje ime, prezime, lozinku i valjanu e-poštu. Zatim odaberite svoju zemlju podrijetla i željenu valutu. U slučaju registracije iz Češke, potrebno je potvrditi da ste već navršili 18 godina.

Svaki igrač dužan je predočiti dokaz identiteta. To može biti kopija osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole itd.

Registraciju možete pojednostaviti putem društvenih mreža. U tom slučaju morate dopustiti upotrebu podataka na svom profilu. Ne morate ispuniti sve podatke jer ste ih već naveli u profilu.

Za prijavu u budućnosti trebat će vam korisničko ime i lozinka. Zapamtite ove podatke i čuvajte ih na sigurnom mjestu.

Uvjeti za registraciju mogu se postaviti različito u svakoj zemlji na temelju važećih zakona. Dobni raspon unutar kojeg igrači mogu otvoriti vlastiti račun također se može razlikovati. Stoga se uvijek pridržavajte trenutno važećih pravila u vašoj zemlji, kojih ste se kao igrači dužni pridržavati.

Slično, igrač mora prihvatiti porezno zakonodavstvo svoje zemlje. Sama kladionica 22bet ne postavlja nikakve porezne pristojbe, ali upozorava igrača da je porezna obveza izričito odgovornost pojedinca.

Otkazivanje računa na 22bet

Naravno, tvrtka zadržava pravo otkazati vaš račun ako se prekrše uvjeti. To će također značiti zamrzavanje završnog stanja računa.

Nažalost, sam igrač ne može suspendirati svoj račun. Dio ozbiljnih kladionica su takozvane mjere samoograničavanja. One vam omogućuju privremeno zatvaranje računa pa će igrač obustaviti igru, pod uvjetom da osjeća da već ima problem s kockanjem. Nažalost, kladionica 22bet nema tu mogućnost. Sam igrač mora imati dovoljno discipline i odgovornosti kako bi mogao nastaviti igrati na takvoj razini da ne stvara problem.

Sportsko klađenje na 22bet

Od svog početka ova se tvrtka fokusirala uglavnom na sportsko klađenje, a ta je činjenica jasna i danas.

Ova kladionica dolazi s velikim brojem tržišta klađenja. Ima ih više od 100. Do danas ne negira svoj sportski fokus i ima vrlo raznolik izbor sportova, trenutno ih ima više od 40. Općenito su popularni sportovi, poput nogometa ili hokeja, ali i manje tradicionalna sportska događanja poput kriketa, šaha ili biljara.

Još jedna snaga je općenito širok raspon različitih liga, uključujući niže. Postoji više od 100, uključujući i manje poznate, poput Sudanske lige, Estonske lige ili 3. ženske nogometne lige na Islandu. Dostupne su i mnoge kvalifikacije.

22bet nudi razne vrste oklada, poput jednostavnih, akumuliranih, sustavskih, lanaca i mnogih drugih. Ukupno je na raspolaganju oko 50 vrsta različitih oklada. Kako kladionica navodi, prosječan broj oklada po događaju je oko 30. Na primjer, možete se kladiti na ukupni rezultat ili na pobjednika, možete se kladiti i na događaje tijekom utakmice ili možete pokušati i s okladama. Maksimalan broj događaja po okladi je 50.

Prednost su veće koeficijente ponuđene unutar ove kladionice, razina tečajeva je najmanje 92%. Na primjer, u tenisu, na primjer, razine su čak 98%, dok se u engleskoj Premier ligi koeficijenti kreću od 93%do 94%.

Uz ovu kladionicu dostupne su sve vrste tečajeva. Dakle, možete koristiti frakcijske pseudonime engleskog, zatim decimalne ili američke tečajeve, koji su, međutim, vjerojatno najmanje poznati u Češkoj. Minimalni potrebni iznos oklade je 0,20 EUR. Klađenje je vrlo jednostavno, možete se kladiti jednim klikom.

 

Elektronički sport ili eSport sektor je koji je u posljednje vrijeme postao vrlo popularan. Ovo je natjecanje igrača računalnih igara za XBOX, Playstation ili PC platforme. Razdoblje pandemije koronavirusa priželjkivalo je ovaj oblik sporta, jer elektronički sportovi uključuju natjecanja za više igrača prema utvrđenim pravilima, ali ne zahtijevaju osobni kontakt. Više ovdje: bet-stavky.com

To se također odražava u odjeljku na web stranici ureda za klađenje 22bet, koji također može ponuditi vrlo širok raspon mogućnosti. Postoje tradicionalni sportovi poput nogometa, hokeja, ali i odbojke, pa čak i malog nogometa.

Posebne oklade

U ovoj kategoriji možete se kladiti i na posebne događaje iz svijeta politike, svjetske vijesti ili slavne osobe. Sportsko klađenje definitivno nije jedino na što vrijedi obratiti pažnju na 22betu. Ovdje se možete, s pretjerivanjem, kladiti na gotovo sve. Kako sam operater navodi s nekim pretjerivanjem, želite li pogoditi hoće li potomci Cristiana Ronalda jednoga dana igrati za Real Madrid ili Manchester United, definitivno imate priliku.

 

100% bonus do 122€

Kladi se Kladi se