Bingo

Mrežni bingo jedna je od najjednostavnijih i najzabavnijih igara na mreži. Dok se zabavljate igrajući, možete upoznati mnogo novih prijatelja i razgovarati s njima. Kako igramo bingo?

U bingo dvorani biramo bingo sobu u kojoj ćemo se igrati i kupiti bingo tanjure ili. kartice koje najčešće imaju 5 × 5 polja sa nasumičnim brojevima (mogu imati i više polja). S lijeva na desno stupci su označeni `B´,` I´, `N´,` G´ i `O´. Svi kvadrati na kartici osim jednog imaju broj. Svaki se broj može pojaviti samo jednom na bingo kartici.

Brojevi se nasumično izvlače iz bubnja s brojevima (kao na lutriji) od 0-68 od mogućih 75 u američkom bingu ili od 90 mogućih u europskom bingu.

Brojevi se izvlače sve dok prvi igrač ne osvoji bingo uzorak – npr. 5 brojeva nacrtanih okomito, vodoravno ili dijagonalno. Ako na našem tanjuru postoji kombinacija izvučenih brojeva, pogodit ćemo BINGO ili čak Jackpot Bingo!

Budući da se sve radi na mreži, računalo je zaduženo za izvlačenje i označavanje brojeva na našem tabletu i obavještavanje o dobicima.

U bingo dvorani imamo jasan pregled novčanog fonda određene bingo sobe ili turnira i cijene za svaki bingo stol.

Gdje mogu sigurno igrati online bingo?

Za vas smo testirali nekoliko različitih online bingo kockarnica i odabrali najsigurnije i najzabavnije. U našim preporučenim online bingo kockarnicama možete igrati bezbrižno na mreži.

Bet365 bingo

Bet365 bingo Otvaranjem racuna imacete pristup cjelokupnoj Bet365 ponudi Bingu,Pokeru,Sportskoj kladionici kao i Casinu ,Casinu uzivoOva stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovornoGamble Responsibly, 18+.T&Cs apply.Please gamble responsibly.

Besplatan Bingo

Bingo.com je najbolje mjesto za igranje online binga.Na Bingo.com mozete se prikljuciti i igrati potpuno besplatno online bingo sa igracima iz cijelog svijeta!Mozete igrati zabave radi besplatno i osvojiti vrijetne bingo turnireBingo.com nije samo najbolja onlijne bingo soba. Na Bingo.com mozete isto tako igrati i…