Kreditne kartice i online kladionice

Otvorili ste racun na nekoj internet kladionici ili moneybokers,neteller racun i sad ste u dilemi kako najlakse i najeftinije položiti novac na racun. Mogucnosti ima više,ali najlaksi nacin i najbrzi nacin za uplatu na kladionicki racun ili neteller,monneybookers racun su VISA ili MASTERCARD PREPAID DEBITNE KARTICE,isto tako VISA ili MASTERCARD POKLON KARTICE.Treba razlikovati kreditnu i debitnu prepaid karticu.

PREPAID KARTICA – Ovu karticu mogu dobiti svi,i ako niste zaposleni. Na kartici imate onoliko sredstava koliko ste na nju uplatili.Želite li na kladionicu uplatiti 20 eura onda prvo taj iznos uplatite na karticu, pa karticom izvršite uplatu na kladionicu i ra?un kartice vam je ponovo prazan.

Ovu karticu možete dobiti u gotovo svim bankama. Konkretno u OTP banci karticu dobijete besplatno uz godišnju clanarinu od samo 50 kuna. Uplata na kreditnu karticu sa tekuceg racuna možete izvršiti bez ikakve provizije i ono što je najvažnije sve možete obavljati sjedeci kod kuce putem internet bankarstva.

VISA ili MASTERCARD POKLON KARTICE
OVO je jednokratna kartica na koju uplatite iznos koji vi izaberete i kad taj iznos potrošite više je nemožete puniti (osim nekoliko iznimaka). Karticu možete dobiti odmah, bez cekanja i korisiti je kao i svaku kreditnu karticu.

50% do 200€ Bonus Dobrodošlice

Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Registrirajte se, izvršite prvu uplatu bilo koj...

Ako ste iz Hrvatske:

1. “Poklon karticu” možete dobiti ako posjetite bilo koju poslovnicu Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., odaberete karticu koja odgovara buducoj namjeni, otvorite racun te u korist racuna kartice uplatite iznos kojim želite raspolagati: od 100 do 15.000 kuna. Kartica je jednokratna, znaci kad jednom potrošite novac na kartici nemožete ju više puniti, ali je prednost kod nje što ju dobijete odmah – nije potrebno cekanje i i izabirete iznos koji vi želite uplatiti.

Ili odete u Zagrebacku banku i tražite “VISA Avenue Mall poklon karticu”. Ovo su kartice koje se kupuju i to u vrijednosti od 100, 200, 300, 500 i 1000 kn. Za njeno vadjenje Vam je potrebna samo osobna karta.

Ili odete u Raiffeisen banku i tražite “Master Card poklon karticu”. Ovu karticu takodje dobijate na licu mjesta i za njeno vadjenje Vam je potrebna samo Vaša licna (osobna karta).

Kasnije preporucam da si otvorite obican ziro racun preko PBZ banke u Hrvatskoj, koji je automatski izradjen kao Visa Electron i moze se koristiti za sva internet placanja (provjereno), a ne naplacuje se mjesecna provizija ili neku drugu Visa Electron karticu koja ima sa stražnje strane CSV broj i pogodna je za internet placanja (provjeriti u banci).

Ako ste iz Srbije:
Odete u ERSTE banku i tražite “VISA Poklon Karticu”. To je kartica koju dobijate na licu mjesta. Mogu je uzeti svi, kako zaposleni tako i nezaposleni. Kartica je na dopunjavanje i sa njom nikada ne možete otici u minus što znaci koliko novaca na njoj, toliko možete i potrošiti (potpuna kontrola troškova). Za njeno vadjenje Vam je potrebna samo licna (osobna) karta.

Ukoliko u Vašem mjestu nemate ERSTE banku, “VISA Poklon Karticu” možete izvaditi i u Raiffeisen banci, a uslovi su potpuno identi?ni kao i za “VISA Poklon Karticu” iz ERSTE banke.

Ako ste iz Bosne i Hercegovine:
Odete u Unikredit banku i tražite “Master Card poklon karticu”. Ovo je takodje kartica koju dobijate odmah i koju takodje mogu uzeti sva fizicka lica sa dokumetom koji svatko ima, licnom (osobnom) kartom.

Kod ove kartice iz Unikredit banke ima samo jedna napomena: a to je da nakon njenog vadjenja mora proci minimalno 24h da bi ona postala i validna, to jest da bi ste je mogli koristiti.

Ako ste iz Crne Gore:
Odete u NLB banku i tražite “VISA Poklon Karticu”. Ovu karticu takođe dobijate na licu mjesta, mogu je dobiti svi, kako zaposleni tako i nezaposleni, a za ?ije va?enje Vam je kao i u gore navedenim slu?ajevima potrebna samo Vaša lična (osobna karta).

100% maksimalno do €25

Bet365 Bonus Dobrodošlice u platite vaš prvi depozit, koji ne može biti manji od 5 evra, Bet365 vam daje 100% iznos u bon...