Najbolje kladionice na internetu

Odabrane online sportske kladionice 2021. godine koje nude sigurno, pošteno i uzbudljivo igranje i sportsko klađenje

1.

50% do 200€ Bonus Dobrodošlice

Bet at Home bonus dobrodošlice iznosi 50% vrijednosti prve uplate do 200€. Registrirajte se, izvršite prvu uplatu bilo kojim dostupnim sredstvom plaćanja, uključujući Skrill i Neteller, te u meniju Upravljanje računom odaberite Iskoristite bonus i upišite bonus kod FIRST. Prihvatite uvjete i vaš 50% bonus do 200€ automatski će se dodati stanju vašeg računa. Istog trena možete ga početi koristiti za sportsko klađenje.

2.

Bonus dobrodošlice 100% do 25€

3.

Bonusi u kladionici William Hill

U ovom trenutku, William Hill nema nikakve aktualne promocije za igrače Hrvatske,Srbije,BIH,CG i MK

4.

100% bonus do 122€

5.

100% do 130 €

6.

100% maksimalno do €25

Bet365 Bonus Dobrodošlice u platite vaš prvi depozit, koji ne može biti manji od 5 evra, Bet365 vam daje 100% iznos u bonusu dobrodošlice. Maksimalna suma za iznos bonusa je 25 evra.

7.

Bonusi u kladionici 888sport

Trenutno nema bonusa

Važni čimbenici pri odabiru kladionice

Kroz naše recenzije kladionica pokušavamo prikazati najbolje i najgore strane svake platforme za online klađenje. procjenjujemo svaki aspekt online kladionice za klađenje, bilježimo što ih razlikuje i ističemo čimbenike koje je potrebno poboljšati. ono što predstavljamo potpuno je nepristrano mišljenje svake kladionice, tako da se svaki korisnik može što bolje informirati prije nego što odabere platformu na kojoj će staviti svoje oklade. evo glavnih čimbenika prema kojima procjenjujemo online kladionice:

Klađenje s najboljim bonusima

Bonusi za sportsko online klađenje omogućuju svim novim igračima da se brzo upoznaju s fascinantnim svijetom sportskog klađenja! Profesionalni igrači koji imaju otvorene račune u nekoliko kladionica rado će iskoristiti dodatne bonuse i koristiti ih kao dodatni kapital za svoje strategije klađenja.

Osim visine bonusa, važni su i transparentni uvjeti za isplatu bonusa. Uostalom, čemu služi bonus od stotine eura ako ga nikada nećemo moći isplatiti.

Prvi ste u “1. League ”kladionice dijele sa 100 € svaku početnu bonus okladu 22Bet (100% na depozit) i Bet At Home (50%, ali je lakše iskoristiti bonus).


Kladionice s najboljim promocijama

U ovom je segmentu teško suditi pošteno, jer mnoge sportske kladionice nude razne casino i poker bonuse. S obzirom da smo usredotočeni na kladionice, razmotrili smo sljedeće aspekte:

 • Sekundarni bonusi – Neke kladionice nude i bonuse za vaš 2. i 3. depozit
 • Dodatne promocije za pojedinačne događaje, utakmice, natjecanja
 • Povrat novca , gdje primate dio natrag natrag
 • Besplatne oklade – obično su dostupne na odabranim utakmicama i turnirima

Najpouzdanije kladionice

“Uvijek odaberite pouzdanu kladionicu.”

Pouzdanost i sigurnost vrlo su važni čimbenici pri odabiru sportske kladionice jer se ne može instalirati s atraktivnim ponudama i bonusima. Nepotrebno je reći da će vam mnoge kladionice obećati mnogo kako bi uplatile polog, a zatim vam odbile isplatiti dobitak. Tri najvažnija čimbenika pri izboru među najboljim kladionicama na internetu su njihovo regulatorno tijelo, godine u industriji i komentari drugih igrača.

 • Kockanje Velika Britanija je vjerojatno cijenjen zakonodavac u svijetu zbog svoje stroge ali fer strukturu licenciranja. Može se očekivati ​​da će svaka kladionica licencirana u Velikoj Britaniji biti u skladu sa zakonom. Druga dva uvažena zakonodavca su Gibraltarska agencija za licenciranje i Malteška udruga za kockanje.
 • Godine u industriji – Kladionica koja je uspjela ostati u industriji obično daje dobar signal u smislu pouzdanosti. Pogotovo oni koji djeluju najmanje desetljeće.
 • Komentari igrača – Komentari igrača također su dobar faktor u donošenju odluka. Prije prijave dobro je provjeriti pozitivna ili negativna iskustva drugih igrača s kladionicom.

Najpouzdanije i vjerodostojne online kladionice su Bet365  i Bet At Home . Obe kladioice imaju priznatu britansku licencu i izvrsne povratne informacije za igrače. William Hill ima više od 80 godina povijesti u svijetu sportskog klađenja, dok se Bet At Home također uhodao, posebno kod nas, budući da je to neka vrsta naše “lokalne” kladionice.


Načini plaćanja i najbrže isplate

Recimo da ste pronašli internetsku kladionicu koja nudi velike kvote i lijepe bonuse, ali ne dopušta vaš omiljeni način plaćanja. Nije najkorisnija, zar ne? Ili, na primjer, igrati u kladionici za koju će vam čak i zauvijek trebati novac. Ili, povrh svega, potrebno je mnogo dokumenata prije nego što možete isplatiti novac.

Srećom, svaka kladionica na našem popisu provjerava se i testira u smislu brzine isplate. Naravno, ovisi o tome kako želimo isplatiti novac. Bankovni prijenosi u svakom slučaju traju nekoliko dana, a najbrži su e-novčanici. Posebno brzo smo dobili isplate od 22Bet , i Bet365 . Što se tiče mogućnosti plaćanja, 22Bet prevladava s više od 210 metoda, uključujući bitcoine .


Zaključak

Odabir najbolje sportske kladionice naravno nije lak. Pokriva mnoge različite čimbenike koje treba uzeti u obzir, ali naravno to u konačnici ovisi o svakom igraču ponaosob. Na betting-online testirali smo kladionice i prikupili sve potrebne informacije koje će vam pomoći pri odabiru. Uzeli smo u obzir sljedeće čimbenike:

 • Pouzdanost
 • Visoke isplate
 • Brze isplate
 • Raznolikost ponude
 • Kompatibilnost s mobilnim uređajima
 • Početni bonusi i druge promocije
 • Načini plaćanja

Naš prvi izbor je Bet At Home . U ovoj kladionici posebno smo impresionirani pouzdanošću i transparentnim radom. To je europska kladionica koja posebno dobro pokriva srednju Europu, osim što nudi atraktivne bonuse i stranicu dostupnu na slovenskom jeziku.

22Bet je kralj sportskih tečajeva s 98,7% isplata i sadrži većinu načina plaćanja. Kladionica nudi i prijenose utakmica uživo, kao i brojne promocije uz odličan početni bonus!

Zatim postoji Bet365 , koja je vjerojatno kladionica broj 1 u svijetu. 

Često postavljana pitanja o online sportskim kladionicama

Zašto odabrati online sportsko klađenje?

Online sportsko klađenje ima mnoge prednosti u odnosu na klasične kladionice. Veliki izbor događaja za klađenje, najveće kvote za klađenje, iznimni bonusi dobrodošlice, klađenje uživo i preuzimanje klađenja uživo sigurno će vas uvjeriti da se kladite na sport na mreži.

Je li igranje online klađenja na sport sigurno?

Sve preporučene online kladionice rade pod valjanom licencom i registrirane su u reguliranim jurisdikcijama, što znači maksimalnu sigurnost i zaštitu igrača. O vašoj se sigurnosti dobro brinu, jer su transakcije i prijenos podataka zaštićeni modernom 256-bitnom enkripcijom. Pravičnost igre kontroliraju neovisni vanjski nadzornici (eCogra).

Zašto online kladionice nude bolje kvote za klađenje?

Razlog za najbolje kvote za klađenje na online kladionicama je velika konkurencija davatelja usluga i niže marže i konkurentska prednost, pa kvote za klađenje mogu biti i najveće.

Kako mogu uplatiti i podići novac na preporučenim kladionicama ?

Uplate (depoziti) i podizanja (podizanja) mogu se izvršiti kreditnim i debitnim platnim karticama, bankovnim prijenosom, mrežnim e-novčanicima (Paypal, Skrill), Paysafecardom i kriptovalutama (Bitcoin, Ether…)

Koje besplatne oklade i bonuse nude internetske kladionice?

Sve online kladionice u sportu nude izdašne bonuse dobrodošlice i besplatne oklade (bonus na depozit, bonus na depozit, bonus bez depozita, bonus za ponovno učitavanje). Igrači ih primaju prilikom registracije novog računa za klađenje, a redovni igrači primaju posebne promocije.