19 ratings
Kladi se Kladi se
Bonus

Bonus dobrodošlice 100% do 25€

Betsson kladionica

Švedska kladionica Betsson poznata je osobito na sjeveru Europe, gdje je vrlo popularna. Betsson je u industriji igara već desetljećima, a od 2002. bio je na mreži na Betsson.com . Pouzdanost, financijska stabilnost, izvrsna korisnička podrška i širok raspon tečajeva glavne su karakteristike kladionice Betsson . Korisnici Betssona također se mogu radovati opsežnom rasponu oklada uživo.

Registracija kod Betssona

Kliknite ovdje (betsson.com) da biste otvorili svoj Betsson račun za klađenje . Pažljivo unesite sve potrebne podatke u obrazac za registraciju. Svi vaši podaci moraju biti istiniti i točni. Kladionica će od vas tražiti samo osnovne podatke kao što su vaše ime, datum rođenja, e-mail, lozinka, adresa, spol i telefonski broj. Nakon dovršetka registracije uplatite novac na svoj račun za klađenje i počnite se kladiti. Ako kladionica Betsson ima bonus za ulazak, preporučujemo vam da prije registracije pažljivo pročitate uvjete bonusa.

Kvote na  Betsson kladionici

Kladionica Betsson svojim igračima nudi širok raspon oklada na većinu sportskih događaja. U nogometu ćete pronaći i oklade na azijske hendikepe , ali samo u najboljim nogometnim natjecanjima. Između ostalog, igrači u Betssonu mogu se kladiti na SBR (okladu bez remija, koju možda znate i pod DNB ili AH (0)), više / manje u više alternativa (od 1,5 do 5,5), više / manje prema pojedinačne ekipe, polu / konačni rezultat, u kojem će biti postignuto još pola golova i još mnogo toga. Što je konkurencija bolja, Betsson ima više oklada.

U hokeju se osim osnovnih oklada možete kladiti na točan rezultat (uključujući točan rezultat nakon prvog razdoblja), pobjednika utakmice (uključujući produžetke), manje / više tko će pobijediti u prvom razdoblju (uključujući i oklade bez remi) ili hoće li biti postignut paran ili neparan broj golova.

Betsson ima smanjeni limit za neke zemlje, pa možete očekivati ​​niže maksimalne oklade nego na glavnim tržištima. Češka nije jedno od glavnih tržišta Betssona.

💰 Betsson trenutno ne daje bonus

Klađenje uživo i prijenos uživo

Sastavni dio kladionice Betsson su oklade uživo . Kupci se mogu kladiti uživo na nogomet, košarku, tenis, američki nogomet, hokej, rukomet ili odbojku.

Betsson ne nudi izravne prijenose sportskih događaja.

Mobilno klađenje i Betsson mobilne aplikacije

Betsson nudi i mobilnu aplikaciju za preuzimanje i mobilnu web aplikaciju za vlasnike telefona s iOS i Android operativnim sustavima . Za web aplikacije bit ćete automatski preusmjereni na ( m.betsson.com ).

Uplate i isplate
Kako uplatiti novac u Betsson?

Moguće je uplatiti depozit u kladionici Betsson , s elektroničkih novčanika, putem platnih kartica, domaćih bankovnih transfera na razne prepaid kartice. Minimalni depozit za Betsson iznosi 10 EUR (ali 1.000 CZK), a naknade za plaćanje podliježu naknadi od 2,5%. Ostali načini plaćanja su besplatni.

Kako podići novac iz Betssona?

U Betssonu možete izvršiti odabir ako vaše stanje na računu igrača premašuje vrijednost od 300 CZK (kreditna kartica), 600 CZK (Skrill) ili 1.000 CZK (bankovni prijenos). Sva podizanja su besplatna u kladionicama Betsson, a u slučaju podizanja putem Skrill (Moneybookers) e-novčanika, novac ćete obično imati na računu u roku od dva dana.

Bonus dobrodošlice 100% do 25€

Kladi se Kladi se