WilliamHill Poker Bonus

WilliamHill Poker svim svojim novim clanovima poklanja 200% bonusa na prvu uplatu sve do £1250.Isto tako prilikom prve uplate na vas WilliamHill racun automatski dobijate pozivnice za tjedni $1000 Freeroll. Bonus možete ostvariti na sljedeci nacin:

1.Otvorite svoj korisnicki racun.
2.Skinite software za WilliamHill Poker.
3.Izvršite svoju prvu uplatu na osnovu koje ce vam biti dodijeljen bonus i pozivnice za sudjelovanje u tjednom Freerollu.

Uvjeti bonusa:

Pravo na bonus imaju igraci koji prvi put otvaraju svoj korisnicki racun.Iznos vašeg iznosa bit ce prikazan u dolarima.

Napravite prvu uplatu i automatski dobijate WilliamHill Bonus za Prvu Uplatu. Dobicete takodje i besplatni vaucer za cetiri freeroll turnira sa fondom od 1,000 $ i još jedan za Nagradni Freeroll gde pobednik bira Laptop, Video kameru, Igracku konzolu i mnogo više.


O William Hill Pokeru

William Hill Poker na visokom nivou uvodi online Poker u industriju online igara, nude najbolji Program Nagradjivanja za Lojalnost zajedno sa stalnim promocijama i turnirima. U kombinaciji sa cutting edge softverom i nagradjivanom službom za korisnike-dostupnom 24/7- William Hill je pravi izbor za Online Poker.

William Hill Poker nudi 20 miliona $ u garantovanim nagradama svaki mesec, kao i uzbudljivu ponudu turnira koji se igraju širom sveta, keš igre i bezbrojne bonus ponude. Ne postoji bolji izbor kada je u pitanju doživljaj igranja online.

Tri puta dnevno William Hill Poker nudi ekskluzivne turnire da bi pomogao izgradnji vašeg bankrolla. Jednostavno buy in koristeci vaše WilliamHill poene i možete osvojiti do £20.


2 komentara

  1. Jelena napisao:

    Postovani,

    Da li moze William Hill u Crnoj Gori? Da li osobe iz Crne Gore dobijaju bonus dobrodoslice na William Hill ruletu? I koliko iznosi taj bonus?

  2. Jeafrieva napisao:

    Clomid Stockist Uk Levitra Generique Belgique Pharmacie En Ligne Motilium [url=http://drugsor.com]dove acquistare levitra sicuro[/url] where can i buy accutane yahoo

Iskustva,Pitanja,Komentari

Podeli
Sakri