Betfair kladionica BONUS

betfairbonus
U saradnj sa betfair kladionicom portal onlinekladionice.net uspio je da dobije dve Bonus promotivne ponude za sve ljubitelje kladjenja i posjetioce ovog portala.
Betfair online kladionica u saradnji sa onlinekladionice.net nudi svim igracima iz Hrvatske koji otvore racun kod Betfair kladionice depozit bonus 100% sve do 200 eura.

Prilikom otvaranja racuna da bi se ostvarilo pravo na ovaj bonus potrebno je upisati promotivni kod: ZSKAAL.

Minimalna uplata za dobijanje ovog Betfair bonusa je 10 eura.

Da bi se bonus mogao povuci sa racuna potrebno je obrnuti,odigrati ovaj bonus 5 puta u roku od 90 dana od dobijanja bonusa na koficijentu ne manjem od 1.5.

Ovaj bonus vrijedi samo za igrace iz Hrvatske i moguce ga je ostvariti samo preko ovog linka
Na zalost ovaj bonus 200 eura ne vrijedi za igrace iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore

Igraci iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore imaju mogucnost ostvariti bonus na Betfair kladionici napravi depozit 10 eura i dobi 30 eura bonusa . Ovaj bonus mozete ostvariti registracijom na kladionicu Betfair preko ovog: linka.

2 komentara

  1. webtim napisao:

    Evo da objasnim jer dobijam dosta poruka.Znaci ako uplatite 10 eura imacte 20 eura na vasem betfair kladionickom racunu ako uplatite 50 eura imacete 100 eura.Maksimalni bonus je do 200 eura,sto znaci ako uplatite 200 eura imacete 400 eura za kladjenje..Vi birate koliko cete uplatit minimalno je 10 a maksimalno je 200 eura

  2. Jeafrieva napisao:

    Buy Brand Name Doxycycline Loading Cephalexin [url=http://rxbill6.com]levitra without a script[/url] Securetabs Return

Iskustva,Pitanja,Komentari

Podeli
Sakri