Bet365 100% bonus za nove korisnike do 50€

bet365Bet365 100% bonus za sve nove korisnike do 50€

Bet365 je jedna od najpopularnijih interbet kladionica sa vrlo širokom kladionickom ponudom, Bet365 kladionica prisutna na internetu od 1998. godine. Kvote su uglavnom prosje?net.
Osim široke ponude jedan od razloga velike popularnosti Bet365 kladionice je i jedna od najboljih bonus ponuda za nove korisnike.Popularni bonus Bet365 kladionice u iznosu od cak 100€, dok korisnici iz Ujedinjenog Kraljevstva i Irske mogu dobiti bonus od cak 200£. Ovaj bonus više ne vrijedi za nove igrace iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Makedonije.
Postojeci korisnici mogu povremeno jednom godišnje takodjer ocekivati bonuse na ponovnu uplatu u slicnim iznosima, te povremene promocije poput besplatnih oklada i slicnih promotivnih akcija.

Kako do Bet365 Bonusa

Nakon što se registrirate i izvršite prvu uplatu na sajtu www.bet365.com dobiti cete email sa bonus kodom koji trebate upisati na stranici Enter Offer Code u clanskoj (Members) sekciji.
Bonus kod trebate upisati u roku od 7 dana nakon izvršene prve uplate
Da bi se mogli kladiti sa bonusom trebate najprije uplatiti iznos depozita jedanput na oklade s minimalnim te?ajem 1,50
Prije mogucnosti isplate trebate iznos depozita i bonusa uplatiti najmanje 3 puta na kvotu 1,50 ili viši u roku od 90 dana
Oklade na azijski hendikep, broj golova i konacnog pobjednika u bejzbolu ne racunaju se u rollover
Stanje bonusa i dozvoljenog iznosa za isplatu možete cijelo vrijeme pratiti u Members sekciji vašeg racuna
Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate

Iskustva,Pitanja,Komentari

Podeli
Sakri